جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
 تازه‌مسلمان انگلیسی مانند پناهندگان غذای خود را جیره‌بندی کرد

 حوزه/ بانوی تازه مسلمان بریتانیایی به منظور ابراز همدردی و همدلی با پناهجویان در سرتاسر دنیا، تصمیم گرفت به مدت یک هفته غذای خود را همانند یک پناهنده جیره بندی کند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از aboutislam، یک بانوی تازه‌مسلمان در بریتانیا، به هدف اینکه خودش را جای پناهندگانی که آب و غذای کافی در دسترس ندارند بگذارد و وضعیت آن‌ها را بهتر درک کنند، تصمیم گرفته غذای خود را جیره بندی کند.

طبق آمار آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد که مربوط به ۷۰ سال گذشته می‌باشد، تعداد کسانی که در این فاصله زمانی از جنگ، آزار و اذیت و درگیری در سطح جهان گریخته و پناهنده شده‌اند از ۷۹ میلیون نفر می‌گذرد. در این میان بسیاری از اردوگاه‌های پناهندگان با کمبود مواد غذایی و بهداشتی برای مراقبت از افراد آسیب پذیر و پناهجویان روبرو شده و در نتیجه با چالش‌های شدید غذایی و بهداشتی مواجه هستند.

در همین راستا یک مسلمان ۲۳ ساله اهل بیرمنگام در انگلستان به منظور ابراز همدردی و همبستگی با پناهجویان تصمیم گرفت که غذای خود را جیره‌بندی کند و مانند یک پناهنده جیره غذایی هفتگی داشته باشد.

هانا کیلینگ از هال گرین برای گسترش آگاهی در مورد پناهندگان به مدت هفت روز به جز لوبیا ، برنج و توفو غذای دیگری مصرف نکرد.

هانا ، که در نوامبر ۲۰۱۹ به دین اسلام گروید ، برای گسترش آگاهی در مورد پناهندگان سوری ساکن اردن ، به چالش جیره‌بندی پیوسته است. یک جعبه غذا برای پناهندگان برای او ارسال شد و به وی امکان افزودن فقط چند مورد اضافی داده شد. در تمام طول هفته ، او تلاش می کرد تا با مواد غذایی اندک زندگی خود را تأمین کند.

هانا گفت: بدنم به این طرز زندگی عادت نداشت و خیلی از روزها سردرد می‌گرفتم و این فقط یک هفته طول کشید. من ۱۶۶ یورو جمع آوری کردم، پولی که می‌تواند یک پناهنده را در طول یک سال تغذیه کند و برای او ویزیت پزشکی فراهم کند.

وی افزود: این کار باعث شد که من درک بهتری از زندگی پناهندگان داشته باشم و کمی بیشتر آن‌ها را بفهمم. فقط قضیه جمع آوری پول نبود بلکه آگاهی رسانی درباره درد و رنجی که آن‌ها می‌کشند بسیار مهم است.

گفته می‌شود بیش از دو سوم پناهندگان در سراسر جهان از سوریه ، افغانستان ، سودان جنوبی ، میانمار و سومالی هستند. سوریه با ۶.۷ میلیون نفر و پس از آن افغانستان با ۲.۷ میلیون نفر تعداد قابل ملاحظه‌ای پناهنده دارند.

بسیاری از کشورهای غربی در مورد یک سیستم عادلانه و درست برای حمایت از افرادی که به دلیل خشونت و آزار و شکنجه مجبور به ترک همه چیز شده‌اند با هم توافق ندارند و از پناهجویان پشتیبانی نمی‌کنند. در عوض کشورهایی با درآمد پایین و متوسط سهم بیشتری در دریافت پناهندگان داشته و کشورهای در حال توسعه دو برابر کشورهای پردرآمد میزبان پناهجویان هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha